Objavljeno Komentiraj

SJAJAN ZAVRŠETAK ITF TAEKWONDO SEZONE ZA „ALFA BROD“

Dana 05. prosinca 2010. godine održan je posljednji u nizu turnira koji se boduju za najbolje natjecatelje u jugoistočnoj regiji. Države koji su aktivno bile uključene u taj niz turnira su Slovenija, BiH, Srbija i Hrvatska te još su prisustvovali  Mađarska i Austrija. Klub domaćin i organizator je bio TKD „Slatina“ iz Slatine čiji je turnir nosio naziv „Slatina Open 2010.“ Na turniru je nastupilo oko 230 natjecatelja.  Natjecanje u svim dobnim kategorijama je bilo vrlo napeto, i vodila se žestoka borba jer su kandidati za naslov najboljih natjecatelja Regije bili vrlo izjednačeni i svaki bod je bio vrlo dragocjen. Najveće šanse u kadetima je imao naš član Kristijan Katušić jer je bio tihi favorit poslije zadnjeg kola ali da bi taj uspjeh ostvario morao je u Slatini  to i potvrditi. Kako je psiho fizički u odličnoj kondiciji Kristijan rutinski osvaja prvo mjesto u formama kadeta crnih pojaseva te odličnim borbama, ne pruživši ni najmanju šansu svojim protivnicima osvaja također prvo mjesto u kategoriji -40 kg te tako osvojivši 6 bodova zauzima prvu mjesto i postaje najbolji kadet jugoistočne regije.

Dok Kristina Katušić zauzevši drugo mjesto u seniorkama II dan sustiže vodeću natjecateljku i zauzima vodeće mjesto i osvaja naslov najbolje seniorke jugoistočne regije. Ovo je veliki uspjeh Alfi jer imati dva prvaka Regije u konkurenciji preko 40 klubova koji su se natjecali je neočekivano i uspjeh koji će se dugo pamtiti.

 

Naravno da ni ostali članovi nisu bili loši pa kada izađe konačna lista biti će prezentirana. Na samom turniru Alfe su u ukupnom plasmanu osvojili drugo mjesto iza domaćina Slatine a ispred „Metalca“ Zagreb. Na turniru smo osvojili ukupno 14 zlatnih, 8 srebrnih i 13 brončanih medalja. Za izdvojiti na ovome turniru imamo puno toga ali ovaj puta izdvojiti ćemo mladog Tomislava Tipurića (2002.god.) koji je debitirao u borbama a finalnu borbu je dobio prije isteka vremena zbog prevelike razlike u bodovima.  Uz pojedinačni uspjeh naš ženski tim formi (Katušić, Marić, Vodeničar, Tuličić, Galić i Boras) osvojio je prvo mjesto, dok muški tim formi i samoobrane nisu imali protivnika te nisu nastupili.

 

Pojedinačni uspjeh :

MLAĐI KADETI :

TOMISLAV KATUŠIĆ borbe -32 kg 1. mjesto; forme crveni pojas 1. mjesto

MARIN GALIĆ +36 kg  3. mjesto;  forme zeleni 1. mjesto

MATEJ NENADIĆ + 36 kg 3. mjesto, forme zeleni 2. mjesto

TOMISLAV  TIPURIĆ -28 kg 1. mjesto, forme žuti 2. mjesto

MATEJA MARIĆ forme zeleni 1. mjesto

KAROLINA MIRKOVIĆ forme žuti 3. mjesto

 

STARIJI  KADETI :

KRISTIJAN KATUŠIĆ  -40 kg 1. mjesto; forme crni 1. mjesto

DANIEL LAZAR -50 kg 1. mjesto; forme crni 3. mjesto

TOMISLAV  KATUŠIĆ  -35 kg  1. mjesto

KLARA TULIČIĆ +55 kg  3. mjesto; forme plavi 3. mjesto

ERIKA BORAS forme zeleni 3. mjesto

 

JUNIORI :

KRISTIJAN KATUŠIĆ  -45 kg  3. mjesto; forme II dan 1. mjesto

DANIEL LAZAR  -51 kg  1. mjesto, forme crni 1. mjesto

BERNARD  BERIĆ -45 kg 3. mjesto; forme crni 2. mjesto

KLARA TULIČIĆ  -58 kg 3. mjesto; forme plavi 3. mjesto

KATARINA VODENIČAR  forme zeleni 1. mjesto

KRISTINA KATUŠIĆ forme II dan 3. mjesto

 

SENIORKA :

KRISTINA KATUŠIĆ forme II dan 2. mjesto

 

Najbolji kadet jugoistočne regije: KRISTIJAN  KATUŠIĆ

Najbolja seniorka jugoistočne regije: KRISTINA KATUŠIĆ

 

Treneri Robert Katušić i Berislav Knežević su zadovoljni ovom sezonom kao i predsjednik kluba Dalibor Damičević ne samo rezultatima koji sami po sebi sve govore nego i ponašanjem, far playom što uveliko pridonosi odličnoj promidžbi kluba i našeg grada Slavonskog Broda. I za kraj godine Alfe planiraju sa svoja tri borca nastupiti na vrlo jakom kickbxing turniru SC i LC u Rijeci u subotu 11. prosinca 2010. godine. Nakon toga ćemo podnijeti i konačni  izvještaj za ovu predivnu godinu unatoč teškoj financijskoj situaciji.

Odgovori