Uvjeti dostave

Uvjeti dostave

DOSTAVA ZA KUPCE IZ HRVATSKE

Uvjeti dostave HP express / Overseas Express / GLS / DPD:

Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske koje pokriva HP express / Overseas Express / GLS / DPD dostavna služba. Dostavu vršimo putem HP express / Overseas Express / GLS / DPD unutar 3-5 radnih dana

Za pošiljke troškovi dostave naručene robe naplaćuju se iznosom od 40kn a ovisno o težini ukupne pošiljke, volumenu i otkupnini.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi.

DOSTAVA ZA SLOVENIJU, BiH, SRBIJA, CRNA GORA Roba se šalje HP express / Overseas Express / GLS / DPD kurirskom službom i troškovi dostave ovise o težini paketa i naplačuju se prema cjeniku HP express / Overseas Express / GLS / DPD. Pošiljci treba 4-7 radnih dana da dođe na vašu adresu nakon uplate proizvoda