Objavljeno Komentiraj

IZVANRENDNA SKUŠTINA HRVATSKOG KICKBOXING SAVEZA

Na izvanrednoj izbornoj Skupštini Hrvatskog Kickboxing saveza, održanoj 04.12.2010. godine u Karlovcu u Domu Hrvatske Vojske " Zrinski ", u vrlo demokratskom ozračju, uz prisustvo 61 predstavnika Kikcboxing klubova članova HKBS-a, i potporu od 35 glasova, izabrano je novo vodstvo saveza.

Novi Predsjednik HKBS-a je u naredne četiri godine,Tomislav Bilandžić – član Kickboxing Kluba Sveti Duh Osijek, Dopredsjednici su Marko Žaja, član Kickboxing kluba Pit Bull Split (zadužen za tvrde discipline) i Zoran Cicvara, član Kickboxing Kluba Tigar iz Karlovca, (zadužen za tatami discipline), Direktor reprezentacija je Leonardo Komšič, član Kickboxing Kluba King iz Poreča, te Glavni Tajnik Srđan Špirk iz Zagreba. Novo sjedište HKBS-a je u Zagrebu.

 

Predsjednik Nadzornog odbora je Sašo Smiljanić iz Siska, a članovi  su Robert Špoljar iz Velikog Trgovišča i Goran Perkušić , iz Imotskog.

 

Izbornici su postali za Full Contact Joško Sunara iz Šibenika, za Low Kick Igor Ivošević iz Rijeke-, za K-1 Style Siniša Andrijašević iz Solina, za semi contact Dražen Šalković iz Popovače, te za light contact Željko Derdić iz Jastrebarskog.

 

Osobe ovlaštene za zastupanje Hrvatskog Kickboxing Saveza su Predsjednik Tomislav Bilandžić i Glavni Tajnik Srđan Špirk. Predstavnik HKBS-a u Hrvatskom Olimpijskom Odboru je Predsjednik Tomislav Bilandžić a predstavnik HKBS-a u WAKO federaciji je potpredsjednik Marko Žaja.

 

Zoran Cicvara

Odgovori