+385 1 6133 704

ivica@budosport.hr

+385 1 6133 704

ivica@budosport.hr
Search
Search

Reklamacije, povrati, zamjene

Kako bismo Vama i nama olakšali cjelokupan proces reklamacije, povrata ili zamjene proizvoda kupljenog u BUDO SPORT d.o.o. molimo Vas da slijedite niže navedeni postupak nakon primitka neispravnih ili pogrešno isporučenih proizvoda.

Rok za povrat ili zamjenu iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je kupac preuzeo proizvod.

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Ukoliko ste se predomislili vezano za kupnju ili nakon primitka narudžbe zaključite da vam ne odgovara broj, boja, model i slično, unutar već navedenih 14 dana moguće je napraviti zamjenu ili dobiti povrat uplaćenog novca unutar 14 radnih dana za proizvode. Povrat proizvoda možete napraviti u Budo Sport dućanu ili dostavnom službom na našu adresu koja Vam je napravila isporuku.

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je dužan snositi izravne troškove povrata proizvoda ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kako bi napravili zamjenu ili vratili naručeno uz želju za povratom plaćenog pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu ivica@budosport.hr i opišete kakav problem imate.

Ovisno o vrsti plaćanja biti će potreban broj bankovnog računa na koji želite da vam se izvrši povrat sredstava.

Roba se može vratiti isključivo uz predočenje računa

Originalno pakiranje i ambalaža ne smiju biti oštećeni, odnosno prilikom slanja povrata nikako ne smijete lijepiti kutiju/pakiranje artikla direktno jer u tom slučaju nećemo biti u mogućnosti uvažiti povrat ili zamjenu

Ako proizvod vraćate dostavnom službom, šaljete ga na adresu trgovine koja Vam je napravila isporuku.

U slučaju vraćanja robe ili povrata sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelomično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Budo Sport (Web Shop) vratiti će uplaćena sredstva za robu na IBAN tekućeg računa kupca.

Povrat sredstava osobama koje su platile pouzećem vrši se nakon potvrde o zaprimanju uplate te po primitku vraćene narudžbe, a u roku od 14 radnih dana.

Vodite računa da vraćeni proizvod/i moraju biti nekorišteni, neoštećeni te u originalnoj ambalaži uz priloženu presliku računa. Za svako umanjenje vrijednosti robe nastalo rukovanjem robe odgovoran je kupac. To se ne odnosi na rukovanje koje je bilo potrebno kako bi se utvrdila ispravnost proizvoda. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je oštećene originalne ambalaže), kupac snosi troškove poštarine u iznosu od 40 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Budo Sport nije odgovoran ako dostavna služba kojom kupac pošalje proizvode za povrat/zamjenu ne isporuči te proizvode u našu trgovinu i proizvod se vrati na adresu pošiljatelja. Molimo da ako Vam se vrati paket koji ste slali da kontaktirate dostavnu službu koja je vršila dostavu.

REKLAMACIJA

Reklamacije zbog neispravnog ili oštećenog proizvoda odobravamo u roku od 14 radnih dana tj. ako proizvod nije moguće koristiti za njegovu namjenu.

Reklamaciju ne možemo odobriti u slučaju ako je proizvodl vidljivo korišten, otvoren ili opran (odjeća, obuća, zaštitna oprema), vidljivo oštećen, a da se ne radi o tvorničkoj grešci već je ista nastala uslijed nepažnje kupca ili zbog dugotrajnog nošenja ili krivog načina održavanja.

Ako proizvod kupite u Budo Sport dućanu, nemate pravo vratiti robu (radi povrata novca) na temelju pravila EU-a, osim ako je proizvod neispravan. Međutim, ukoliko je proizvod tehnički ispravn i zadovoljava sve navedene uvjete za povrat, možemo Vam odobriti zamjenu za drugi proizvod iste ili veće vrijednosti uz nadoplatu.

OBRAZAC ZA REKLAMACIJU, POVRAT I ZAMJENU PROIZVODA

Ime, Prezime i/ili naziv tvrtke

Adresa: ulica, br., mjesto i poštanski broj

E-mail adresa

Telefon

Broj računa ili narudžbe

Datum računa ili narudžbe

Podaci o reklamiranom proizvodu

Naziv proizvoda

Oznaka/šifra proizvoda (SKU)

Količina

Opis nedostataka na proizvodu i razloga za povrat

OBRAZAC ZA REKLAMACIJU POVRAT I ZAMJENU PROIZVODA

OBRAZAC O JEDNOSTRANOM RASKIDU UGOVORA