Objavljeno Komentiraj

DAEDO PROSLAVIO 35 GODINA RADA

U Španjolskoj 04.08.2018. Daedo proslavio je 35 godina rada u hoteu Porta Fira u Barceloni okupljajući ne samo svoje distributere iz 35 različitih zemalja, već i predsjednika WT-a Dr. Chungwon Choue, predsjednika WTAF-a Ahmed Fouly i predsjednika WTE-a g. Sakis Pragalos, zajedno s članovima Izvršnog vijeća WTE-a. Događaj se podudarao sa sastankom Vijeća WTE gdje je donešena odluka o kadetskom Europskom prvenstvu 2018. Na tom sastanku bio je dopredsjednik HTS-a Franjo Prot.

Pozivnicu od DAEDO dobili su samo najznačajniji distributeri iz cijelog svijeta koji promoviraju Daedo brend a među njima je i BUDO SPORT sa svojim prestavnikom Ivicom i Tanjom Blatančić.

Na sasatanku s vlasnikom Daedo iznijeli smo strategiju za još bolju promociju Daedo u nekoliko zemalja gdje BUDO SPORT promovira brend kao ekskluzivni zastupnik. Cilj BUDO SPORTA (Daedo) je još bolja suradnja s nacionalnim savezima i najboljim sportašima.
Gospodin Park (direktor Daedo) obećao je da će pružiti suport za taekwondo (WT), karate (WKF), judo (IJF) u zemljama koje zastupamo. Jako smo zadovoljini Vašim radom i nikada nećemo zaboraviti ljubaznost i podršku koju ste posvetili Daedou.

Odgovori