Objavljeno Komentiraj

ITF TAEKWON-DO TEHNIČKO PRVENSTVO HRVATSKE 2010

Dana 13. studenog 2010. godine u organizaciji Hrvatskog Taekwon-do Saveza, održano je TEHNIČKO PRVENSTVO HRVATSKE 2010 a klub domaćin je bio TKD „Alfa Brod“.

 

Prvenstvo Hrvatske održano je u novoj sportskoj dvorani O.Š. „Đuro Pilar“ na Koloniji. Oko organizacije prvenstva uključio se veliki broj članova kluba koji su dali sve od sebe da samo natjecanje prođe u što boljem redu kako bi naš grad Slavonski Brod, sama škola i naš klub ostali u što boljem sjećanju svima prisutnima.

 

Da je uistinu tako na kraju natjecanja sve pohvale dali su i predstavnici HTS-A koji su bili iznenađeni i brojem ljudi uključenih  i načinom organizacije samog prvenstva. Tako sa su samo riječi pohvale išle na račun organizacije. Prvi gosti u naš grad stigli su već dan prije te uživali u ljepoti našeg gradskog Korza i centra grada sa kojim su bili oduševljeni. Na prvenstvu je sudjelovalo 14 klubova sa 240 natjecatelja svih dobnih kategorija (kadeti, juniori i seniori). Dobrodošlicu svima prisutnima je poželio predsjednik kluba gos. Dalibor Damičević dok je prvenstvo službeno otvorio zamj. gradonačelnika  gos. Zoran Ivanović. Glavne i odgovorne osobe za organizaciju prvenstva bili su : član Upravnog Odbora HTS-a gos. Nenad Seferagić, povjerenik za natjecanja gos. Branko Pomahač, povjerenik za suđenje gos. Slavko Jereb te predstavnik kluba domaćina Robert Katušić.

Natjecanje se održalo u tehničkim disciplinama:

 

– pojedinačno i timske forme

– samoobrana

– specijalna tehnika i

– test snage

 

EKIPNI PLASMAN:

1. RIJEKA (Rijeka)

2. ALFA BROD (Sl. Brod)

3. METALAC (Zagreb)

Odgovori