Objavljeno Komentiraj

APPROVED WKF

Poštovani partneri,

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je BUDO SPORT d.o.o. postao ovlašteni distributer za karate kimona od WORLD KARATE FEDERATION. Karate kimona modeli KUMITE KARATEGI-MASTERKATA KARATEGI-MASTER dobili su odobrenje (APPROVED WKF) za sva Europska i Svjetska natjecanja.

 

KUMITE KARATEGI-MASTER

Novi WKF kumite karate kimono, model “MASTER” koristeći naprednu tehnologiju i iskustvo u karateu izradili smo model vrhunske klase od reljefnog materijala koji je izrađen u “dri-fit” tehnologiji koji natjecatelju omogućava što duže ostati suhim i rashlađenim. Preporučamo za nosioce viših pojaseva. Sastav: 35% Pamuk-65% Poliesterska vlakna. Veličine: 130 cm – 200 cm. PRANJE: 30°/40° (program za pranje osjetljivih tekstila). Odobreno od SVJETSKE KARATE FEDERACIJE.

 

KATA KARATEGI-MASTER

Novi KATA KARATEGI-MASTER kata kimono 12 oz. Dizajniran po WKF pravilima za profesionalce, vrhunska klasa, udoban za treninge i natjecanje u katama. Koristeći naprednu tehnologiju, ovaj model izrađen je od 100% pamuka koji istovremeno omogućuje izvanredan izgled i osjećaj. Hlače s elastičnom gumom oko struka. Sastav: 100% Pamuk. Veličine: 150 cm – 210 cm. PRANJE: 30°/40° (program za pranje osjetljivih tekstila). Odobreno od SVJETSKE KARATE FEDERACIJE.

 

S poštovanjem,

 

Vaš BUDO SPORT tim

Odgovori